Home > Failed To > Failed To Start Debug Session

Failed To Start Debug Session

Main menu mobile Home Communities Forums Projects Vendors Wiki Search My summary Privacy Contact Site Use Terms Cookies Communities Forums Projects Vendors WIKI Failed to start debugging session. When I go to the Tools>Open URL I type in the path to the local php page and select the checkbox that says run in debugger. The program '[3524] Application.vshost.exe: Managed (v2.0.50727)' has exited with code -1 (0xffffffff). Thanks for the support! have a peek here

How do I go about installing the module? Debugger command Is Protected? Certainly it does. The following test script can be used to confirm that the problem exists in your Python installation: import sys print('sys.version =', sys.version) print('sys.executable =', sys.executable) print('sys.version_info =', sys.version_info) import socket print('socket

Comment 4 wiken 2012-07-12 13:14:03 CEST I have tried to erase the chip using the Device programmer. issue that the Dragon handles badly. Please don't fill out this field. Jun 26, 2013 - 01:53 PM 12345Total votes: 0 Also, is there more info on what the Jtagice 3 actually does?

And I am able to download the new documentation, but is does not install, as I keep getting prompted. But now I'm unable to start the simulator from Visual Studio. Is it possible that the chip is loaded with something that make it run home to mamma? eboardman Joined: 10 Aug 2003 Posts: 4 Posted: Tue Aug 12, 2003 6:46 pm I checked to make sure the php_dbg.dll was uncommented in the php.ini file and I also directed

Jun 26, 2013 Posts: 8 View posts #4 Posted by psychonaut: Wed. Jun 26, 2013 Posts: 8 View posts #3 Posted by psychonaut: Wed. Personal Open source Business Explore Sign up Sign in Pricing Blog Support Search GitHub This repository Watch 223 Star 346 Fork 119 OmniSharp/omnisharp-vscode Code Issues 219 Pull requests 4 Projects eboardman Joined: 10 Aug 2003 Posts: 4 Posted: Mon Aug 11, 2003 1:10 pm I don't see any specific dbg modules for phpEd listed in there.

I had to modify the code inside avrdbg.properties because I could not connect debugger at all with your exemple. AVRStudio asked me to check my antivirus because it could not access to the debugger. Comment 17 PJ 2013-12-04 11:35:46 UTC As the 1.10 release is coming out to Beta today, we'll have to target this for the next release. Dragon?

Error: Failed to start debugging session. After that all variable are read to 0. The bug has indeed been corrected in Xamarin.iOS version 1.10, which should be available from the Alpha channel soon. Add them?" After the assets have been added, set a breakpoint in Program.cs and start debugging.

Note: That's the project.json { "version": "1.0.0-*", "testRunner": "xunit", "dependencies": { "xunit": "2.2.0-beta2-build3300", "dotnet-test-xunit": "2.2.0-preview2-build1029", "Sgat.Engine": { "target": "project" } }, "frameworks": { "netcoreapp1.0": { "dependencies": { "Microsoft.NETCore.App": { "type": "platform", navigate here address is support[at]nusphere[dot]com Failed to Start Debug Session You cannot post new topics in this forumYou cannot reply to topics in this forumYou cannot edit your posts in this forumYou cannot I would suggest moving the VS Code app package to the trash as well as wiping out the settings as described in the stackoverflow post. Skip to main content AVR Freaks Main menu mobile Home Communities Forums Projects Vendors Wiki Search My summary Privacy Contact Site Use Terms Cookies Communities Forums Projects Vendors WIKI Signup Login

I have installed debugger and NuSphere PhpED but debugger fails to start It's easier to run Project Settings Wizard in PhpED to troubleshoot debugger problems. Reload to refresh your session. What is wrong here? Check This Out cu Tobias Comment 13 Morten Engelhardt Olsen 2012-09-04 11:18:26 CEST See reply on bug 2773 Comment 14 Morten Engelhardt Olsen 2013-09-16 08:26:37 CEST We are unable to reproduce this, so it

Log in or register to post comments Top meolsen Level: Site Admin Joined: Wed. Corrupt Python Install -- All forms of the Python binary distribution (TAR, RPM, and Windows installer) are known to have problems when a newer version of Python is installed directly over Comment 26 Saurabh 2013-12-06 13:26:26 UTC We have checked this issue with: VS 2013 MTVS 1.10.29 After Creating an iOS project that has an image, we have rename one of the

So it might after all be the same problem as (or closely related to) the issue Brendan stated in comment 1?

Turned out to be another variation of the problem reported by @Hugo. instead of me changing at every project I create. Have you tried to do a chip erase to clear all things that may interact in strange ways? failed., ModuleName: TCF (TCF command: Processes:launch failed.) 10:26:13: [ERROR] , ModuleName: TCF (TCF command: Processes:getContext failed.) 10:26:13: [ERROR] An unknown error occurred on the debugger.

Jun 26, 2013 - 02:01 PM 12345Total votes: 0 I have chosen the Jtagice interface in Studio. Comment 10 Graham Moore 2013-12-03 04:42:19 UTC I also had the instant debug session termination problem on Visual Studio. Comment 13 Graham Moore 2013-12-03 17:18:33 UTC @Dominique mine were in the Resources folder. this contact form If you try to run a debug session in Wing IDE and it fails, you may be having this problem.

The thread 'vshost.LoadReference' (0x1a94) has exited with code 0 (0x0). 'Application.vshost.exe' (Managed (v2.0.50727)): Loaded 'C:\Working\Applicataion\bin\iPhoneSimulator\Debug\Application.exe', Symbols loaded.