Home > Failed To > Failed To Write Data To The Esound Daemon

Failed To Write Data To The Esound Daemon

I: [pulseaudio] core-util.c: Successfully gained nice level -11. Maybe make a copy and name it oss.service and keep them both? D: [pulseaudio] core-util.c: RealtimeKit worked. Subscribing... have a peek here

I: [pulseaudio] module.c: Loaded "module-alsa-card" (index: #6; argument: "device_id="1" name="pci-0000_01_00.1" card_name="alsa_card.pci-0000_01_00.1" namereg_fail=false tsched=yes fixed_latency_range=no ignore_dB=no deferred_volume=yes use_ucm=yes card_properties="module-udev-detect.discovered=1""). Offline #8 2013-05-11 21:33:25 tomegun Developer From: France Registered: 2010-05-28 Posts: 661 Re: systemd: oss.service - module-oss is deprecated Something is starting the pulseaudio daemon in your user session (i.e., not You might want to make a thread about your issue there, too, because the support is quite competent.(As you've already stated) The beep issue is also addressed there.What I do not Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.

I've also done disk checks on all the disks I've been recently trying to clone and they've all turned up with no problems whatsoever. Last edited by toni (2013-05-12 16:14:29) Offline #12 2013-05-12 16:57:53 sonoran Member From: sonoran desert Registered: 2009-01-12 Posts: 161 Re: systemd: oss.service - module-oss is deprecated Your oss4.service file is identical Bei den selben Videos offline gehts aber.

load-module module-always-sink ### Honour intended role device property load-module module-intended-roles ### Automatically suspend sinks/sources that become idle for too long load-module module-suspend-on-idle ### If autoexit on idle is enabled we want Einfach mal probieren. Danke für den Tip, aber wenn ich das mache, haben Flashvideos aus dem Internet weiterhin keinen Ton. E: [pulseaudio] main.c: Failed to initialize daemon.

This has happened three times in a row and has made using this software basically pointless. Polypaudio appears to create a socket at/tmp/.esd permissioned only for the first user. E: [pulseaudio] main.c: Fallo al intentar iniciar el demonio. [toni@archlinux pulse]$ LC_ALL=C pulseaudio E: [pulseaudio] module-alsa-card.c: Failed to parse module arguments E: [pulseaudio] module.c: Failed to load module "module-alsa-card" (argument: "device="/dev/dsp" Affecting: polypaudio (Ubuntu) Filed here by: Stuart Bishop When: 2005-03-09 Assigned: 2006-01-13 Target Distribution Baltix BOSS Juju Charms Collection Elbuntu Guadalinex Guadalinex Edu Kiwi Linux nUbuntu PLD Linux Tilix tuXlab Ubuntu

Bon appetit. Merkatz 3 * 4 * Roughly based on the gstreamer 0.8 esdsink plugin: 5 * Copyright (C) <2001> Richard Boulton 6 * 7 * esdsink.c: an EsounD audio sink This last is the one I have (anyway the annoying beep has not been solved - I have opened a thread as well related to this -).I do not know if Wenn ich nach einem solchen Abspielversuch mit Video Player (G-streamer) ein auf meinem Rechner befindliches Video (egal welchen Formats) abzuspielen versuche ohne den Browser zuvor zu schließen, meldet der Video Player

If not, disable/uninstall and it should go away.I am not using pulseaudio, its daemon is not started, below output when I try to start it.$pulseaudio --start E: [pulseaudio] main.c: Daemon startup I: [pulseaudio] alsa-source.c: Hardware volume ranges from -16.00 dB to 60.00 dB. I: [pulseaudio] main.c: Using runtime directory /home/qual/.config/pulse/19244679b65b44658553fad3b05b4a2a-runtime. Anyhow - when pidgin tries to 'ping' on a message (easiest way to test: Tools->Options->Sounds 'Test') - it hangs: #0 0x00007fae6e37f88b in write () from /lib64/libpthread.so.0 #1 0x00007fae5a429dbe in gst_esdsink_write (asink=

audioresample ! navigate here I: [pulseaudio] module.c: Loaded "module-switch-on-port-available" (index: #4; argument: ""). Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden. See system logs and 'systemctl status oss.service' for details.I have and oss4.service created in /usr/lib/systemd/system but not an oss.service.Thanks.

Auch wenn ich dann ein Flashvideo mit Firefox öffne, gibt es keine Probleme. If you still have a problem then you may need to check whether you have any hidden partitions on that drive, if so, allocate a drive letter temporarily to the hidden See below:$systemd-analyze Startup finished in 6.498s (kernel) + 1min 28.654s (userspace) = 1min 35.153s $ systemd-analyze blame 1min 15.396s oss4.service <----------------------------------------------------- Note the big delay introduced by oss, I think it Check This Out It hasbeen causing me some tech-support headaches.

I: [pulseaudio] (alsa-lib)pcm_hw.c: open '/dev/snd/pcmC1D0c' failed (-2) I: [pulseaudio] alsa-util.c: Error opening PCM device hw:1: No such file or directory D: [pulseaudio] alsa-mixer.c: Caching failure to open input:analog-mono D: [pulseaudio] alsa-mixer.c: E: [pulseaudio] main.c: Module load failed. Log out and be sure to save settings.Log back in and enable sound server startup again.

Offline #9 2013-05-12 14:39:39 toni Member Registered: 2011-10-15 Posts: 395 Re: systemd: oss.service - module-oss is deprecated tomegun wrote:Something is starting the pulseaudio daemon in your user session (i.e., not systemd,

Yes, I know module-oss is deprecated but how to achieve this now if mmap=0 is not supported?[pulseaudio] module.c: module-oss is deprecated: Please use module-alsa-card instead of module-oss!So maybe it is necessary I: [pulseaudio] (alsa-lib)pcm_hw.c: open '/dev/snd/pcmC1D0p' failed (-2) I: [pulseaudio] alsa-util.c: Error opening PCM device surround41:1: No such file or directory D: [pulseaudio] alsa-mixer.c: Caching failure to open output:analog-surround-41 D: [pulseaudio] alsa-mixer.c: D: [pulseaudio] module.c: Checking for existence of '/usr/lib/pulse-7.1/modules/module-udev-detect.so': success D: [pulseaudio] module-udev-detect.c: /dev/snd/controlC1 is accessible: yes D: [pulseaudio] module-udev-detect.c: /devices/pci0000:00/0000:00:01.0/0000:01:00.1/sound/card1 is busy: no D: [pulseaudio] module-udev-detect.c: Loading module-alsa-card with arguments 'device_id="1" What's the worst that could happen - Quadrophenia?As I recall the best way to lobotomize pulseaudio is to uninstall alsa-plugins-pulseaudio.

Hardware dB scale supported. I then switched and tried using the WINPE-Based Media with Acronis Plug-In, got the same error. WLAN Bitte lesen: Welche Informationen sollte ich liefern? http://blackplanetsupport.com/failed-to/wpa-supplicant-sbin-wpa-cli-daemon-failed-to-start.html I: [pulseaudio] module.c: Loaded "module-augment-properties" (index: #3; argument: "").

Having said that what you should try firt is to simply restart your Windows 10 PC and then see if you still get the same error. the one creating the backup from Windows 7. I: [pulseaudio] (alsa-lib)pcm.c: Unknown PCM dca:1 I: [pulseaudio] alsa-util.c: Error opening PCM device dca:1: No such file or directory D: [pulseaudio] alsa-mixer.c: Caching failure to open output:iec958-dts-surround-51 D: [pulseaudio] alsa-mixer.c: Skipping Failed to write the snapshot manager volume (0x1000D3) Unknown status. (0x9) Access is denied (0xFFF0) The destination disk then shows up to have all the Windows file data copied over but

The error logs are consistent with failed pulseaudio start-up that you demonstrated.I have not any pulseaudio.service in /usr/lib/systemd/system folder. I: [pulseaudio] module.c: Loaded "module-udev-detect" (index: #5; argument: ""). E: [pulseaudio] main.c: Module load failed. D: [pulseaudio] memblock.c: Using shared memory pool with 1024 slots of size 64.0 KiB each, total size is 64.0 MiB, maximum usable slot size is 65472 D: [pulseaudio] memblock.c: Using shared

Sounds like some other service is trying to load oss.service as a dependecy and fails as it is not there...Do you by any chance have pulseaudio service enabled? MVP Steve Smith is correct that the Clone function should only be run from the bootable Recovery Media so use it to run the clone again. D: [pulseaudio] alsa-util.c: Managed to open plug:hdmi:1 D: [pulseaudio] alsa-util.c: snd_pcm_hw_params_set_channels(8) failed: Invalid argument I: [pulseaudio] alsa-util.c: Failed to set hardware parameters on plug:hdmi:1: Invalid argument D: [pulseaudio] alsa-mixer.c: Caching failure I think you have it enabled by accident.

I: [pulseaudio] module.c: Unloading "module-device-restore" (index: #0). When cloning a Windows 7 system to another disk I get Failed to write data to the disk Failed to write to sector ######## of hard disk '4'. I: [pulseaudio] (alsa-lib)pcm_hw.c: open '/dev/snd/pcmC1D0p' failed (-2) I: [pulseaudio] alsa-util.c: Error opening PCM device surround51:1: No such file or directory D: [pulseaudio] alsa-mixer.c: Caching failure to open output:analog-surround-51 D: [pulseaudio] alsa-mixer.c: Seitdem werden Flashvideos, die aus dem Internet eingespeist werden (von Youtube z.B.), im Browser ohne Ton abgespielt.

That's a big issue for me because seven peopleshare this computer (my wife and five kids are the others). D: [pulseaudio] alsa-util.c: Managed to open hdmi:1 D: [pulseaudio] alsa-util.c: Maximum hw buffer size is 23777 ms D: [pulseaudio] alsa-util.c: Set buffer size first (to 4408 samples), period size second (to The package from the Community repo puts the oss.service file in /usr/lib/systemd/system. Have you used any GUI tool to do that?SivanYou just want to add users after you've already installed?

audioconvert ! I: [pulseaudio] main.c: This is PulseAudio 7.1 D: [pulseaudio] main.c: Compilation host: x86_64-unknown-linux-gnu D: [pulseaudio] main.c: Compilation CFLAGS: -march=x86-64 -mtune=generic -O2 -pipe -fstack-protector-strong -Wall -W -Wextra -Wno-long-long -Wno-overlength-strings -Wunsafe-loop-optimizations -Wundef -Wformat=2 I: [pulseaudio] module.c: Loaded "module-alsa-card" (index: #7; argument: "device_id="0" name="pci-0000_00_1b.0" card_name="alsa_card.pci-0000_00_1b.0" namereg_fail=false tsched=yes fixed_latency_range=no ignore_dB=no deferred_volume=yes use_ucm=yes card_properties="module-udev-detect.discovered=1""). May 11 11:05:22 localhost systemd-tmpfiles[2682]: stat(/run/user/1000/gvfs) failed: Permission denied ...