Home > High Cpu > Services.exe Cpu Usage Xp

Services.exe Cpu Usage Xp

Contents

molotov Members Profile Send Private Message Find Members Posts Add to Buddy List Moderator Group Joined: 04 October 2006 Status: Offline Points: 17531 Post Options Post Reply Quotemolotov Report Post IE Suggest - {5A263CF7-56A6-4D68-A8CF-345BE45BC911} - C:\Program Files\Yahoo!\SearchSuggest\YSearchSuggest.dll O2 - BHO: Google Web Accelerator Helper - {69A87B7D-DE56-4136-9655-716BA50C19C7} - C:\Program Files\Google\Web Accelerator\GoogleWebAccToolbar.dll O2 - BHO: avast! Now click the Execute button. I even connected another keyboard and mouse to the pc and I still had no control over the mouse to choose an option, so just rebooted in normal and the mouse weblink

Several functions may not work. RegSrvc.exe 2996 1,060 K 4,024 K Intel(R) PROSet/Wireless Registry Service Intel(R) Corporation SeaPort.exe 3004 5,692 K 9,088 K Microsoft SeaPort Search Enhancement Broker Microsoft Corporation svchost.exe 3192 3,468 K 7,248 K Yes, my password is: Forgot your password? If you are brave enough, click the 'update driver' button so XP looks for another driver on MS site (often does surprisingly well).

Services.exe High Cpu Windows 7

I did not suggest disabling it. Only use the Run Cleaner button. If there is one in c:\windows, it is dangerous trojan malware. chaslang, Apr 6, 2010 #7 chaslang MajorGeeks Admin - Master Malware Expert Staff Member KiLL CraZy said: ↑ ok so I did some searching around and found out that the sevices.exe

It was slow during boot up and scan, and mind you my system is very well specced and speedy. I have just noticed something I should have seen before, you are using a SATA drive. Did a fresh installation of my Windows XP Pro in another drive *of the same computer,* plugged the camera, and it worked like a charm. Services.exe Is Consuming High Memory Sep 21, 2011 #9 buddy gath TS Rookie Topic Starter Thanks guys, you've been most helpful.

Click on the "Open The Misc Tools Section" button. It's not better and i don't give a **** if its up to date or not. svchost.exe 380 3,420 K 6,008 K Generic Host Process for Win32 Services Microsoft Corporation wmiprvse.exe 4616 2,224 K 6,312 K WMI Microsoft Corporation klwtblfs.exe 1176 1,304 K 4,700 K WebToolBar component Click Yes to the Reboot now?

If yes, you need to uninstall CounterSpy. Services.exe Virus Post Reply Page <1 234 Tweet Forum Jump -- Select Forum -- Autoruns BgInfo Disk2vhd Miscellaneous Utilities Process Explorer Process Monitor PsTools RootkitRevealer Usage RootkitRevealer Logs Utilities Suggestions Internals also I managed to get a the SASlog and a screen shot off that computer, the virus/malware prompt box that my antivirus was telling me I had b4 I started attempting I do not have enough information at this point, but the scans you run will give me additional information about the system.

Services.exe High Cpu Server 2003

I could be wrong, the guy's O.S. To properly test whether the problems are at all related to Symantec, it needs to be fully uninstalled and then a new scan and log from MGtools should be attached so Services.exe High Cpu Windows 7 However, I did notice that the 'wheel function' of the Logitech wired (not wireless) mouse was not working. Services.exe High Cpu Server 2008 But making this accusation based on nothing doesn't speak well of your ability to make an assessment.

Office not so bad - but still thinks about it longer than necessary. http://blackplanetsupport.com/high-cpu/svchost-exe-50-cpu-usage.html Make sure that everything is selected, then click Remove Selected. Windows cannot close this process. Buddy ------------------ Process PID CPU Private Bytes Working Set Description Company Name System Idle Process 0 58.46 0 K 28 K System 4 0.77 0 K 1,084 K Interrupts n/a 1.54 Services.exe High Cpu Windows 10

KiLL CraZy said: ↑ but either way, once I got to that screen I had no power over my mouse or keyboard to choose an option so I was pretty much Registry Values Infected: (No malicious items detected) Registry Data Items Infected: HKEY_CLASSES_ROOT\regfile\shell\open\command\(default) (Broken.OpenCommand) -> Bad: ("regedit.exe" "%1") Good: (regedit.exe "%1") -> Quarantined and deleted successfully. And I looked into the BIOS settings and I search up and down and didn't find anything about Legacy Devices.... check over here I do appreciate the help you have provided me with and hope you guys keep fighting the battle against spyware.

Haha. Services Exe High Cpu Server 2008 R2 You can always reinstall it again if it doesn't solve your issues. Ask a question and give support.

Ask a question and give support.

PC Games \ System Tools \ Macintosh \ Demonews.Com \ Top Downloads MajorGeeks.Com \ News (Tech) \ Off Base (Other Websites News) \ Way Off Base (Offbeat Stories and Pics) Social: Although its load went down somewhat, it was still hovering around 15-20%. So I figured I had some sort of malware or something. Process Explorer The only way to return it to normal is to disconnect the camera and restore the machine to a previous point.

I am attaching a screenshot of the PE window and the ascii log of the PE, in case they are helpful. Ask a question and give support. I am able to open task manager even though it takes a little more time for it to open and to my knowledge I don't see anything weird on it, ill this content One such program is Microsoft Security Essentials which is free.Also:Please perform the following, so that we can get the exact specs of your computer.

I tried to disable any services that I don't need, but still this process is there. For a more detailed explanation, read Understanding The Registry. Not all registry cleaners are created equal. but either way, once I got to that screen I had no power over my mouse or keyboard to choose an option so I was pretty much stuck at that screen When the definition files have updated, click Close.

No your services.exe process is valid. One more very handy feature of PE. Phantom010, Nov 16, 2011 #5 TheHossBoss Thread Starter Joined: Nov 15, 2011 Messages: 15 Sorry about not replying sooner, I've been having a few issues getting everything together... TechSpot is a registered trademark.

I only have two running in my services.exe: Event Log and Plug and Play /* edit 2 */ fyi..